Начало | За нас | Мастер Чоа Кок Суи | Енергийно Лечение с Прана | Семинари | Дафи Зарева І Медитации | Контакти | е-издания

"Чудесата на лечението с Прана"
на

Мастер Чоа Кок Суи
в е-вариант
beginingMCKSИнтелигентният човек не е наивен. Той не приема идеите сляпо.Той ги изучава и осмисля изцяло, а след това ги оценява спямо своите принципи.Той проверява тези нови идеи и постижения с помощта на експерименти и чрез личния си опит.

Мастер Чоа Кок Суи

Чоа Кок Суи, филипинец от китайски произход,  химик, бизнесмен и основател на Института за Духовни Науки в Манила. Повече от двадесет години изучава феномена на психоенергийното самолечение, Негови студенти много често са лекари. В някои страни, неговите методи се прилагат за постоперативно лечение ( Бразилия, Индия и др.).

 Някои от книгите му са преведени на 24 езика. Освен обща информация, в тях са побликувани и много техники на лечение на резлични здравословни проблеми.

 Терминът "Мастер" е общовалиден в традиционната ориенталска култура, що се отнася до различни техники и системи, които идват от Изток (йога, бойни изкуства и т.н.). Отнася се за личности, които са постигнали особено високо ниво на познание и практика.Това с титла без религиозно, политическо или каквото и да е друго значение, извън контекста на Пранолечението и ученията на Мастер Чоа Кок Суи.

  Биоенергийното лечение е познато на човечеството от древни времена в Индия, Китай, Азия, Еврпа, навсякъде по света. Преплетено е с много суеверия, първични вярвания, наричано е с различни имена. Основавало се е на забулени в мистерии и понякога доста съмнителни твърдения. Генералните концепции на енергията са познати от преди 200 - 300 години, докато с фините нива на енергията учените се занимават от около 100 години.

 "Това, което ние правим, е да следим различните методи на лечение с емпирични и ясновидски методи. Отстраняваме тези които не са практични безопасни или ефективни. На базата на това формулираме нови концепции, принципи и термини. Добавяме и систематизираме нови техники на лекуване. В резултат от знанията за устройството и функцията на енергийните центрове, проучванията, цялата систематизирана документация от провежданите експерименти, създадохме методи за лекуване на повечето заболявания. От особено значение се оказа водителството на интуицията, идващо от моя Учител и Духовния свят. Това е начина, по който беше развито модерното Пранолечение на Матер Чоа Кок Суи."
("Ръцете ви могат да ви излекуват" Стивън Ко, Д-р Ерик Робинс)


"Кой е Грандмастер Чоа Кок Суи?
Той е основател на съвременното лечение с прана и Архатик йога. Създал е стройна система от лесни и достъпни практики, които могат да позволят на всеки от нас да подпомогне естествените Възможности на тялото си да се самолекува и да се възстановява. Тя включва пранично дишане, сканиране, самолечение, като се вземат предвид и ефектите на карма, развиване на характера, медитация.Със съответнитетехники ние можем да се включим в тази глобална енергийна мрежа и да я насочим към онези части от тялото ни, които имат потребност от възстановяване.
Тези техники са резултат от 20-годишните муизследвания съвместно с лекари, психолози, психиатри, лечители и ясновидци. И понеже те работят с най-фините структури на енергийно ниво, могат да са по-ефективни, по-бързи и да предотвратят дисбаланса и заболяването на физическо ниво. Те могат и да коригират първопричините за дисхармонията и да ускорят оздравителния процес.
Мастер Чоа започва изучаването на езотерични науки още в младежка възраст във Филипините, където е израснал. Инженер химик по образование, той посвещава цялото си свободно време, за да разпространява духовни практики. Автор е на четиринадесет книги, провел е огромен брой курсове с медитации в десетки страни. Обучил е десетки хиляди ученици в целия свят на принципите за лечение с прана и медитативни технини на А рхатик йога.
Тази система на йога е синтез на тайни техники за ускоряване на духовното развитие, като се набляга не само на медитацията, но и на изграждането на характера и добрите отношения в живота. Архатик йога ускорява развитието на душата. "

(От интервюто на съпругата и спътницата на Мастер Чоа Кок Суи, Шарлоте Андерсън, за сп. „Всичко за Жената“,  април 2008г.)

Вижте цялто интервю.Copyright: 2009Pranichealing Bulgaria
.
om
The Inner Sciences

logo
Дафне Арт Център

архатик
                      йога
Свободна
Медитация за Мир
и безплатно Пранолечение,

всеки първи вторник на месеца, от 20.00ч.


Архатик Медитации всеки вторник на месеца от 20.00 ч.

Открийте неи във Фейсбук

facebook