Начало | За нас | Мастер Чоа Кок Суи | Енергийно лечение с Прана  | Семинари | Дафи Зарева І Медитации | Контакти | е-издания |

"Чудесата на лечението с Прана"
на

Мастер Чоа Кок Суи
в е-вариант
begining
КНИГИ НА МАСТЕР ЧОА КОК СУИ, НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Тези заглавия можете да намерите и закупите при нас, в Дафне Арт Център. Всички останали книги,които не са преведени все още на български език, можете да поръчате отново при нас.


ЧУДЕСАТА НА ЛЕЧЕНИЕТО С ПРАНА

Чудеса на
                 лечението с ПранаВ тази книга Гранд Мастер Чоа Кок Суи запознава своите читатели  основите  на лечението с прана. Какво е прана? От къде да я вземе човек и как да се  научи да я направлява?  Какво е енергийно или биоплазмено тяло? Колко и  какви са чакрите, чрез които човек може да се самолекува или да помогне  на  други страдащи хора? Как да повишим нивото на жизненaта си енергия и  да достигнем до чудодейно изцеляване чрез техники на изчистване и  енергетизиране? Как да усещаме енергията, лечение с призив, лечение от  разстояние и много готови рецепти за различни болести и неразположения.
Тук ще можете да се докоснете до Планетарната Медитация за Мир
или Медитацията на Двете Сърца.ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА ЗА НАПРЕДНАЛИ

Лечение с Прана за напредналиТук авторът Мастер Чоа Кок Суи представя най-развитата система за  енергийно лечение с цветна пранична енергия, предназначена за най-широка  аудитория. Мастер Чоа Кок Суи ни запознава с видовете цветна прана и  нейните  качества и свойства. Дава различни техники за работа с цветната  енергия.
Предложени са по-задълбочени знания за чакрите и кармата. Тук са описани  и важните фактори за превантивно лечение, както и множество готови  предписания за много различни заболявания. Лечението с цветна прана е  много по-бързо и  ефективно, наравно с различните видове дишания и други  техники.


Ако желаете да се занимавате с Лечение с Прана по системата на Мастер
Чоа Кок Суи, имате нужда и от семинарите "Лечение с Прана базисно
ниво"
и "Лечение с Прана за напреднали". Защо? -
В хода на семинарите вие ще получите индивидуално обучение за правилно прилагане на  техниките. Ще имате възможност да работите самостоятелно, ще заучите правилно, ще  упражнявате съответните техники, ще ви бъдат дадени ценни съвети за самостоятелна  работа. Ще практикуваме Планетарната Медитация за Мир! Тя е напреднала медитативна  техника, имаща за цел постигане на просветление или универсално съзнание. Тя е също  средство за служене на света и обществото, което може да хармонизира Земята чрез  благославяне със любяща нежност, мир, радост и добра воля.


СФИНКСЪТ

СфинксътМатериалите, използвани в „Сфинксът“ са подбрани от семинарите
на Мастер Чоа Кок Суи и личните записки на Шарлот Андерсън,
негов партньор в живота.

Сфинксът е древен, изначален символ на Универсалната истина!

Тук всеки може да почерпи сила от идеите на Мастер Чоа Кок Суи и  многото възможности за тяхното приложение. Можете да почерпите знание,  воля, мъдрост, мълчание, разгледани както от практическа гледна точка, така и от духовна. И  още много съвети и мъдрости за всеки, който иска да върви или върви по духовния път.
Истината е Универсална!ЙОГА ЗА РАЗВИВАНЕ НА СВРЪХМОЗЪК
       Одобрена от Мастер Чоа Кок Суи.

Йога за развиване на
                  свръхмозък Йога за развиване на свръхмозък доставя „енергийно гориво“, което  поддържа мозъка винаги в добра форма. Hаучнитe изcлeдвания катeгoричнo  дoказват, чe Йoга за развиванe на cвръxмoзък cтимулира мoзъчната  дeйнocт, увeличава кoнцeнтрацията и cпocoбнocтта за уcвoяванe на нoва  инфoрмация. Мeтoдът се прилага широко в мнoгo училища пo cвeта за пoдгoтвянe на дeцата за учeбния прoцec. Упражнeниeтo e особено пoлeзнo при cъcтoяния катo аутизъм и нeдocтиг на вниманиeтo, прoтивoдeйcтва  уcпeшнo на eфeктитe на cтарeeнeтo и бoлecтта на Алцxаймeр.
Texниката e oбяcнeна cтъпка пo cтъпка и илюcтрирана изчeрпатeлнo.
Уcвoява ce изключитeлнo лecнo и oтнeма cамo някoлкo минути на дeн..Copyright: 2009Pranichealing Bulgaria
.
om
The Inner Sciences

logo
Дафне Арт Център

архатик йога
Свободна
Медитация за Мир
и безплатно Пранолечение,

всеки първи вторник на месеца, от 20.00ч.


Архатик Медитации всеки вторник на месеца от 20.00 ч.

Открийте неи във Фейсбук

facebook