Начало | За нас | Мастер Чоа Кок Суи | Енергийно лечение с Прана | Семинари | Дафи Зарева І Медитации | Контакти | е-издания |

"Чудесата на лечението с Прана"
на

Мастер Чоа Кок Суи
в е-вариант
begining
gmcks Знанието за жизнената енергия (прана) е много древно и приноса  на Мастър Чоа Кок Суи е, че възвръща това познание в  съвременна и достъпна форма, която е научна и систематична в своя подход. Пранолечението е резултат от 20 годишните  изследвания на Мастър Чоа Кок Суи съвместно с лекари, психолози, психиатри, лечители и ясновидци. Сега в семинарите, разработени от Мастър Чоа, не само запознават с тези техники, но дават и напътствия за прилагането им за постигане на цялостно  развите на личността: физически, умствено и духовно.

logo

заема основна част от дейността на


лого


Пранолечението е учение на единството и духовната цялост

във всички области на живота.
Носител е на добра воля и воля да се прави добро.


Дафинка Зарева, член на борда на директорите, и Зам. Председател на Българската Асоциация за Вътрешни Науки ( TIS България ) - официалното представителство на българските пранолечители, инструктори по Пранолечение и Архатик йоги.

Изучава и практикува всички нива на Пранолечение по системата на Мастер Чоа Кок Суи от 2001 г. Ученичка на Мастер Чоа Кок Суи и Института за Духовни Науки във Виена с Клаудия Дикман, а сега и с Шарлот Андерсън,съпругата и спътница на Гранд Мастер Чоа Кок Суи.

Сертифициран преподавател по
Лечение с Прана – базисно ниво, Лечение с Прана за напреднали, Супербрейн Йога, Лечение с Прана за психично възстановяване, Лечение с Прана и използване на кристали, и от сега преподава Медитация на Душата, Енергийна психозащита, Архатик Йога подготвително ниво.

Притежава лицензи и провежда курсове  в София и страната, Австрия, Молдова, Украйна и други страни. Терапевт по Пранолечение от 2001г.


В центъра се организират международни курсове по Енергийна психозащита, Духовен Бизнес Мениджмънт, Архатик Йога подготвително ниво, Архатик Йога I и II ниво, Крияшакти, Фенг Шуи, Християнство, Будизъм, Хиндуизъм, Ом Мани Падме Хум, Кабала и Медитация на Душата, Архатик Йога І и ІІ ниво, Архатик инструктор интензивни практики.
-            Организираме, редовни медитации, безплатни лечения, информационни вечери за представяне на системата Pranic Healing, като система за лечение и личностно развитие.

Нашият екип съчетава духовните практики с личния опит, креативност и личностно развитие с цел, изграждане на силни и духовно осъзнати личности.


Copyright: 2009Pranichealing Bulgaria
.
om
The Inner Sciences

logo
Дафне Арт Център

архатик йога
Свободна
Медитация за Мир
и безплатно Пранолечение,

всеки първи вторник на месеца, от 20.00ч.


Архатик Медитации всеки вторник на месеца от 20.00 ч.

Открийте неи във Фейсбук

facebook